Top

Tanden Bleken Uden

  /  Tanden Bleken Uden

Tanden Bleken Uden

Bij tanden bleken bleken we de tanden met een bleekgel. De bleekgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit zorgt ervoor dat de tanden niet gevoelig worden naar het bleken. De behandeling is niet schadelijk voor het gebit. De behandeling bestaat uit 2 sessie’s. Iedere behandeling bestaat uit 3 x 20-25 minuten voor een optimaal resultaat!

De mogelijkheden

Tanden bleken
Tijdens de behandeling beginnen we met het tandvlees te beschermen tegen de peroxide (0,01%) die wordt gebruikt. We doen dat door middel van een tandvleesbeschermer (een speciale gel). Vervolgens wordt de bleekgel op de tanden en kiezen aangebracht. Deze gel moet enige tijd inwerken. Om het proces te versnellen, maken we gebruik van een bleeklamp.

De tandgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestandsdeel zorgt ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Tandplak veroorzaakt namelijk tandverkleuringen. Door gebruik van natrium bicarbonaat blijven uw tanden dus langer wit.

Een behandeling is niet schadelijk voor het gebit. De behandeling is volledig pijnloos en u kunt na de behandeling direct eten en drinken (Ons advies is alleen om de eerste 12/24uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen)

Een behandeling gaat als volgt in zijn werk:

• De tanden moeten gepoetst zijn, wij hebben ook die gelegenheid.

• U krijgt een mondspreider in om de tanden en het tandvlees goed vrij te houden.

• Op het tandvlees, rond de tanden, wordt een beschermlaagje aangebracht.

• De whitening gel wordt op de tanden aangebracht.

• De bleeklamp wordt op je tanden gericht.

• Tussendoor wordt er nieuwe whitening gel aangebracht.

• Aan het einde wordt de gel en de mondspreider verwijderd. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeling bestaat uit 2 sessie’s. Iedere behandeling bestaat uit 3 x 20-25 minuten voor een optimaal resultaat!

 

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Uden. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.