Top

Over ons

  /  Over ons

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design en Lifestyle Diëtist Lisa. Beautysalon All in one en zit gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

Heb je ook wel is gehoord van een silent disco? Hoe leuk is het om met Silent Disco koptelefoons een feestje thuis te organiseren. Of heb je dit wel eens gezien op een festival of concert. Bij ons kun je een offerte opvragen voor het huren van silent disco koptelefoons. We hebben verschillende pakketten. Hieronder vind je de webiste met alle informatie over de silent disco koptelefoons!

Silentvibes – Let us dance together in silence

Groepsfoto

Ons Team

Renkse Donkers

Renske Donkers

Mijn naam is Renske Donkers de eigenaar van Beautysalon All in one. Ik ben 27 jaar oud en woon in Boekel. Na mijn middelbare school ben ik naar het Summa College gegaan in Eindhoven.

Ik ben sinds 2014 gediplomeerd pedicure en sinds 2015 gediplomeerd schoonheidsspecialist en medische pedicure, hierna heb ik nog een jaar Allround Schoonheidsspecialist gevolgd waar ik nu ook voor ben gediplomeerd. Onze salon biedt veel behandelingen aan. Dit vinden we belangrijk, zodat alles onder 1 dak valt en je bij ons voor diverse behandelingen terecht kunt. Dit maakt het voor u ook gemakkelijker.

Na mijn studie ben ik dan ook nog allerlei andere curssusen en opleidingen gaan volgen om jullie te voorzien van de nieuwste behandelingen. In 2017 ben ik gestart met de permanente make-up opleiding bij Ecuri en in 2018 heb ik hiervoor mijn diploma behaald.

In 2019 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding visagie bij Micky Jooren en heb ik de opleiding gevolgd voor de hyaluron pen (filler behandeling) hier ben ik nu ook voor gediplomeerd.

Sinds juli 2016 heb ik mijn schoonheidssalon geopend op het industrieterrein. Het is een mooie sfeervolle salon, waar huidverzorging, persoonlijke aandacht en een heerlijk rustmoment samenkomen.

Ik ben een gespecialiseerde, bij de ANBOS aangesloten schoonheids-specialist en ik geef acne doeltreffende behandelingen. Omdat je vaak ook zelf veel kunt doen, geef ik ook advies voor thuis verzorging.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen en producten afhankelijk van de polisvoorwaarden. Controleer zelf of het in je pakket zit. Een verwijzingsbriefje van de huisarts is meestal een voorwaarde.

Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van de meest recente technieken, daarom volg ik regelmatig opfristrainingen of innovatieve cursussen. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn!

Ik zie u graag bij ons in de salon!

Liefs,

Renske

Zoë van de Wijdeven

Zoë Wijdeven

Hallo, mijn naam is Zoë Wijdeven. Ik ben 18 jaar oud en woon in Volkel. Ik volg de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het ROC in Nijmegen. Al een aantal jaar mag mag ik mijn vaardigheden toepassen in de praktijk. Met veel plezier en passie ga ik naar mijn werk.

Graag zie ik jullie een keer in de salon zodat ik jullie kan verzorgen van de beste resultaten!

Liefs,

Zoë

Kim Emonds

Mijn naam is Kim Emonds. Ik ben 21 jaar en werk sinds 2 September 2020 full time bij Beautysalon All in one. In 2019 heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste niveau 3 afgerond. Daarna heb ik nog een jaar de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Ook hiervoor heb ik mijn diploma behaald. Graag wilde ik mezelf verder specialiseren op het gebied van wimpers. Daarom ben ik de cursus wimperextensions gaan volgen. Ook hiervoor heb ik mijn certificaat behaald. Nu pas ik met alle liefde mijn ervaringen toe in de praktijk en doe dit inmiddels al een aantal jaar met veel plezier. Je kunt bij mij dus terecht voor verschillende behandelingen.

Bij Beautysalon all in one hangt er altijd een fijne werksfeer. Met gezellige klanten en leuke collega’s. Graag ontvang ik jullie in onze salon en help ik jullie graag bij het behalen van de mooiste resultaten.

Liefs,

Kim

Ivy Kuipers

Ivy Kuipers

Hoi, Mijn naam is Ivy Kuipers. Al een aantal jaar loop ik stage bij Beautysalon all in one. Elke maandag ben ik te vinden in de salon! Ik heb hier al veel mogen leren over het vak schoonheidsspecialiste!

Liefs, Ivy

Dewi Bekkers

Dewi Bekkers

Hoi mijn naam is Dewi Bekkers. Ik ben 21 jaar en woon in Boekel. Sinds maart werk in bij Beautysalon all in One als medewerker. Kwaliteit en resultaat vind ik heel belangrijk en dat klanten zich op hun gemak voelen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen voor een behandeling!

Liefs,

Dewi

Petra Donkers

Petra Donkers

Hallo, mijn naam is Petra Donkers de moeder van Renske. Ik vind het erg leuk om met mijn dochter samen te werken. Mijn passie gaat uit naar nagels zetten: manicure, acrylnagels, gel nagels, biab en gellak. Ik vind het heerlijk om onder gezelschap te zijn en de mensen te voorzien van mooie nagels.

Groetjes en tot snel!

Petra

Nikki Vereijken

Nikki Vereijken

Hallo, mijn naam is Nikki Verreijken. Ik ben 20 jaar oud en woon in Gemert. In 2022 heb ik de opleiding schoonheidspecialiste niveau 3 afgerond op het Summa college in Eindhoven. Ik werk sinds kort bij Beautysalon All In One. Resultaat vind ik het belangrijkste en dat klanten zich natuurlijk op zijn gemak voelen. Ik hoop dat ik jullie snel mag ontvangen in de salon!

Liefs, Nikki

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.