Top

Over ons

  /  Over ons

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

Heb je ook wel is gehoord van een silent disco? Hoe leuk is het om met Silent Disco koptelefoons een feestje thuis te organiseren. Of heb je dit wel eens gezien op een festival of concert. Bij ons kun je een offerte opvragen voor het huren van silent disco koptelefoons. We hebben verschillende pakketten. Hieronder vind je de webiste met alle informatie over de silent disco koptelefoons!

Silentvibes – Let us dance together in silence

Ons team

Renske Donkers

Mijn naam is Renske Donkers de eigenaar van Beautysalon All in one. Ik ben 23 jaar oud.

Na mijn middelbare school ben ik naar het Summa College gegaan in Eindhoven.

Babet van den Berg

Mijn naam is Babet van den Berg.

Ik ben 18 jaar en loop stage bij Beautysalon All in one in Boekel. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 op het Summa College in Eindhoven.

Zoë Wijdeven

Hey! mijn naam is Zoë Wijdeven. Ik ben 16 jaar oud en woon in Volkel.

Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het ROC in Nijmegen

Kim Emonds

Mijn naam is Kim Emonds.

Ik ben 20 jaar oud en sinds 2 September werk ik full time bij Beautysalon All in one in Boekel. In 2019 heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste niveau 3 afgerond.

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.