Top

Samenwerking

  /  Samenwerking

Kapsalon Pur Sang

Mijn naam is Pleun van der Sangen eigenaar van Kapsalon Pur Sang. Ik ben kapster en zit in het pand van Beautysalon all in one op de begane grond met mijn eigen kapsalon.U kunt bij mij terecht voor het kleuren, knippen, scheren, wassen, föhnen, krullen en stijlen van het haar. De behandelingen die ik uitvoer zijn allround. U kunt met alle leeftijden bij mij terecht.
Bij mij in de salon staan we voor: goede service, goede kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Ik hoop u graag te zien bij mij in de salon!

Telefoon: 0639719898
E-mail: info@kapsalonpursang.nl
Website: www.kapsalonpursang.nl
Facebook: kapsalonpursang
Instagram: kapsalonpursang

GIESS

GIESS is een groeiend tassenmerk waarbij alle producten met liefde en plezier handgemaakt worden. De producten die wij maken zijn elegant, tijdloos en exclusief. Omdat er wordt gewerkt met kwaliteit leder die vanuit de mode-industrie overblijven zijn er per product maar een aantal beschikbaar, een echt exclusief product dus! Doordat de producten handgemaakt zijn kunnen wij u vaak helpen met bepaalde wensen voor de tas. Denk hierbij aan een speciale kleur leder die u zoekt of een kleine aanpassing aan de tassen die wij aanbieden.

Mocht u al benieuwd zijn naar de producten die wij verkopen mag u een kijkje nemen op de webshop: www.giess.design.nl  of kom langs in het atelier op De Vlonder 217 i in Boekel.
Telefoon: 0630830650
E-Mail: info@giessdesign.nl
Instagram: giess.desig

Hallux Podotherapie

Heeft u pijnlijke voeten door overbelasting of een sportblessure? Of heeft u last van uw enkels, knieën, heupen of rug door een afwijkende stand van uw voeten? De podotherapeuten van Hallux staan voor u klaar. Met behulp van podotherapie, steunzolen en orthopedische schoenen op maat verminderen we uw klachten of laten deze zelfs verdwijnen. Zo laten we u, door aandacht en voetexpertise, beter lopen.

Voor vagen en informatie kunt u contact opnemen:
Telefoon: 088-3456543
E-mail: info@hallux.nl
Website
Facebook: Hallux Podotherapie

LEKKER in je huid

Hé, mijn naam is Imke Vogelsangs, eigenaresse van LEKKER in je huid.

Als schoonheidsspecialist en diëtist weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding voor je huid is!

Al jaren worstelde ik zelf ook met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters. Geen ernstige acné, maar het voelde gewoon niet fijn.

Dit accepteren? No way! Er moest een oplossing zijn.

Met mijn kennis en ervaringen als basis ben ik me verder gaan verdiepen in ´Beautyfood´. Dat heeft echt voor mij het resultaat geleverd waar ik op hoopte: ik hoef mijn huid niet meer te verdoezelen achter mijn make-up en ik kan mijn huid laten stralen zonder dat ik me daar onzeker over voel.

En dat gun ik jou ook!

Ook bij Beautysalon all in one wordt veel waarde gehecht aan de juiste voedingsstoffen voor je huid, daarom ben ik elke donderdag aanwezig om jullie van de juiste voedingsadviezen te voorzien.

Dus wil jij je niet meer schamen voor je huid? Ben je klaar met al die zogenaamde wondermiddeltjes die onder aan de streep geen resultaat geven?

Dan is het tijd om jouw huidprobleem van binnenuit te behandelen, en daar help ik je graag bij!

Hopelijk tot snel!

Lifestyle Diëtist Lisa

Wij van Lifestyle Diëtist Lisa, zijn orthomoleculair (kinder-)diëtisten en darmspecialisten die je graag helpen met al je voedingsvragen. Onze specialisaties zijn begeleiden bij o.a. over-/ondergewicht, darmklachten, (auto-)immuunziekten, hormonen, vruchtbaarheid/zwangerschap en kinderen (ADD/ADHD).

Wij werken volledig op de fysiologie van het lichaam en daarmee gaan wij op zoek naar de oorzaak van de klachten. Op basis van de fysiologie maken we samen met u een behandelplan wat praktisch, makkelijk toepasbaar en goed vol te houden is. Eten is immers iets leuks en lekkers. en dat moet het ook zeker blijven!

Is je eigen risico op, ben je jonger dan 18 jaar of kom je bij de praktijkondersteuner voor diabetes, COPD, cholesterol of een hoge bloeddruk? Wellicht heb je recht op gratis voedingsadvies!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
lisa@lifestyledietist.nl
0683045475

Ergotherapie Met Elkaar

Mijn naam is Carmen Donkers en ik ben de ergotherapeut van Ergotherapie Met Elkaar. Na het afronden van mijn opleiding ben ik in de eerste lijn als ergotherapeut gaan werken, waar ik veel ervaring heb opgedaan t.a.v. woningaanpassingen, inzetten van hulpmiddelen, aanleren van (nieuwe) ADL (activiteiten dagelijks leven) – vaardigheden, belasting en belastbaarheid, ontlasten van de (mantel)zorg en verplaatsing binnen en –buitenshuis. Hierdoor ben ik gespecialiseerd om te denken vanuit de cliënt en zijn of haar omgeving. Binnen mijn behandelingen wordt dan ook de nadruk gelegd op het zoeken naar mogelijkheden MET ELKAAR. Ik vind het van belang om de cliënt, omgeving (mantelzorger en of familieleden), zorgverleners en andere paramedici te betrekken om behandeldoelen te realiseren.

Je hoeft het niet alleen te doen, met elkaar is meer mogelijk dan alleen! Het is van belang om deze mensen te ondersteunen om hun dagelijks leven weer mogelijk te maken, zodat zij weer kunnen deelnemen aan hun rollen als persoon. Het vergroot de zelfredzaamheid, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de cliënt en of omgeving. Ik vind het heel belangrijk dat de cliënten de regie houden over hun eigen leven en dus ook over de behandeldoelen en mogelijkheden. Hierbij zal ik adviezen uitbrengen, maar bepaald de cliënt. Veranderingen zijn mogelijk als je hier zelf open voor staat. 

Neem gerust contact met ons op!

www.ergotherapiemetelkaar.nl
info@ergotherapiemetelkaar.nl
‪0620802231

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.