Top

Samenwerking

  /  Samenwerking

Kapsalon Pur Sang

Mijn naam is Pleun van der Sangen eigenaar van Kapsalon Pur Sang. Ik ben kapster en zit in het pand van Beautysalon all in one op de begane grond met mijn eigen kapsalon.U kunt bij mij terecht voor het kleuren, knippen, scheren, wassen, föhnen, krullen en stijlen van het haar. De behandelingen die ik uitvoer zijn allround. U kunt met alle leeftijden bij mij terecht.
Bij mij in de salon staan we voor: goede service, goede kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Ik hoop u graag te zien bij mij in de salon!

Telefoon: 0639719898
E-mail: info@kapsalonpursang.nl
Website: www.kapsalonpursang.nl
Facebook: kapsalonpursang
Instagram: kapsalonpursang

GIESS

GIESS is een groeiend tassenmerk waarbij alle producten met liefde en plezier handgemaakt worden. De producten die wij maken zijn elegant, tijdloos en exclusief. Omdat er wordt gewerkt met kwaliteit leder die vanuit de mode-industrie overblijven zijn er per product maar een aantal beschikbaar, een echt exclusief product dus! Doordat de producten handgemaakt zijn kunnen wij u vaak helpen met bepaalde wensen voor de tas. Denk hierbij aan een speciale kleur leder die u zoekt of een kleine aanpassing aan de tassen die wij aanbieden.

Mocht u al benieuwd zijn naar de producten die wij verkopen mag u een kijkje nemen op de webshop: www.giess.design.nl  of kom langs in het atelier op De Vlonder 217 i in Boekel.
Telefoon: 0630830650
E-Mail: info@giessdesign.nl
Instagram: giess.desig

Lifestyle Diëtist Lisa

Wij van Lifestyle Diëtist Lisa, zijn orthomoleculair (kinder-)diëtisten en darmspecialisten die je graag helpen met al je voedingsvragen. Onze specialisaties zijn begeleiden bij o.a. over-/ondergewicht, darmklachten, (auto-)immuunziekten, hormonen, vruchtbaarheid/zwangerschap en kinderen (ADD/ADHD).

Wij werken volledig op de fysiologie van het lichaam en daarmee gaan wij op zoek naar de oorzaak van de klachten. Op basis van de fysiologie maken we samen met u een behandelplan wat praktisch, makkelijk toepasbaar en goed vol te houden is. Eten is immers iets leuks en lekkers. en dat moet het ook zeker blijven!

Is je eigen risico op, ben je jonger dan 18 jaar of kom je bij de praktijkondersteuner voor diabetes, COPD, cholesterol of een hoge bloeddruk? Wellicht heb je recht op gratis voedingsadvies!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
lisa@lifestyledietist.nl
0683045475

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.