Top

Samenwerking

  /  Samenwerking

Kapsalon Pur Sang

Mijn naam is Pleun van der Sangen eigenaar van Kapsalon Pur Sang. Ik ben kapster en zit in het pand van Beautysalon all in one op de begane grond met mijn eigen kapsalon.U kunt bij mij terecht voor het kleuren, knippen, scheren, wassen, föhnen, krullen en stijlen van het haar. De behandelingen die ik uitvoer zijn allround. U kunt met alle leeftijden bij mij terecht.
Bij mij in de salon staan we voor: goede service, goede kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Ik hoop u graag te zien bij mij in de salon!

Telefoon: 0639719898
E-mail: info@kapsalonpursang.nl
Website: www.kapsalonpursang.nl
Facebook: kapsalonpursang
Instagram: kapsalonpursang

GIESS

GIESS is een groeiend tassenmerk waarbij alle producten met liefde en plezier handgemaakt worden. De producten die wij maken zijn elegant, tijdloos en exclusief. Omdat er wordt gewerkt met kwaliteit leder die vanuit de mode-industrie overblijven zijn er per product maar een aantal beschikbaar, een echt exclusief product dus! Doordat de producten handgemaakt zijn kunnen wij u vaak helpen met bepaalde wensen voor de tas. Denk hierbij aan een speciale kleur leder die u zoekt of een kleine aanpassing aan de tassen die wij aanbieden.

Mocht u al benieuwd zijn naar de producten die wij verkopen mag u een kijkje nemen op de webshop: www.giess.design.nl  of kom langs in het atelier op De Vlonder 217 i in Boekel.
Telefoon: 0630830650
E-Mail: info@giessdesign.nl
Instagram: giess.desig

Hallux Podotherapie

Heeft u pijnlijke voeten door overbelasting of een sportblessure? Of heeft u last van uw enkels, knieën, heupen of rug door een afwijkende stand van uw voeten? De podotherapeuten van Hallux staan voor u klaar. Met behulp van podotherapie, steunzolen en orthopedische schoenen op maat verminderen we uw klachten of laten deze zelfs verdwijnen. Zo laten we u, door aandacht en voetexpertise, beter lopen.

Voor vagen en informatie kunt u contact opnemen:
Telefoon: 088-3456543
E-mail: info@hallux.nl
Website
Facebook: Hallux Podotherapie

LEKKER in je huid

Hé, mijn naam is Imke Vogelsangs, eigenaresse van LEKKER in je huid.

Als schoonheidsspecialist en diëtist weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding voor je huid is!

Al jaren worstelde ik zelf ook met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters. Geen ernstige acné, maar het voelde gewoon niet fijn.

Dit accepteren? No way! Er moest een oplossing zijn.

Met mijn kennis en ervaringen als basis ben ik me verder gaan verdiepen in ´Beautyfood´. Dat heeft echt voor mij het resultaat geleverd waar ik op hoopte: ik hoef mijn huid niet meer te verdoezelen achter mijn make-up en ik kan mijn huid laten stralen zonder dat ik me daar onzeker over voel.

En dat gun ik jou ook!

Ook bij Beautysalon all in one wordt veel waarde gehecht aan de juiste voedingsstoffen voor je huid, daarom ben ik elke donderdag aanwezig om jullie van de juiste voedingsadviezen te voorzien.

Dus wil jij je niet meer schamen voor je huid? Ben je klaar met al die zogenaamde wondermiddeltjes die onder aan de streep geen resultaat geven?

Dan is het tijd om jouw huidprobleem van binnenuit te behandelen, en daar help ik je graag bij!

Hopelijk tot snel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.