Top

Permanente make-up Erp

  /  Permanente make-up Erp

Permanente make-up Erp

Permanente Make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Wij doen de Powder brows, microblading, lippigmentatie, eyeliner boven/onder.

 

afbeelding over permantente make-up

De mogelijkheden

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd, maar dan is het resultaat semi permanent. Dit blijft 2 tot 5 jaar zitten, dan is er is een Touch-up behandeling nodig.

Wat is Microblading?

Microblading of hairstroke techiek is een nieuwe semi-permanente make-up techniek, waarmee je mooie wenkbrauwen kunt creëren. Er word met een mesje met pigment sneetjes gezet, hierdoor lijkt het op een haartje en ziet de wenkbrauw er voller uit. Met behulp van microblading hoef je niet elke ochtend veel tijd te verliezen met het shapen en opmaken van je wenkbrauwen en hoef je er een tot twee jaar nauwelijks meer naar om te kijken.

Wat houd Lippigmentatie in?

Hierbij word er pigment in de lippen gebracht doormiddel van een PMU apparaat. Hierdoor krijgen de lippen een mooie kleur naar keuze, dit heet full lips. Je hebt ook nog de lipliner dat is een randje om de lippen heen.

Wat houd eyeliner boven/onder in?

Hierbij word er met een PMU apparaat zwart of eventueel blauw pigment in het bovenooglid of onder de ogen gebracht. hierdoor krijg je een semi permanente eyeliner. Je kan zelf kiezen of je alleen boven doet, alleen onder of allebei. Dan heb je ook nog de wing pixel techniek, hierbij creëer je een wing eyeliner.

De kosten voor permanente makeup:

Eyeliner boven                                                               €176,50
Eyeliner onder                                                                €152,50
Eyeliner boven en onder                                                 €297,50
Eyeliner boven wing & pixel techniek                              €295,00
Wenkbrauwen schaduw of hairstroke                              €276,50
Wenkbrauwen ombré powder brows                                €297,50
Lipliner                                                                              €269,00
Ful lips (volledig ingekleurd)                                             €369,50
* Prijs is inclusief 1 nabehandeling

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Erp. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.