Top

Medisch Pedicure Uden

  /  Medisch Pedicure Uden

Medisch pedicure Uden

Naast pedicure behandelingen voeren wij ook medische pedicure behandelingen uit. Als gediplomeerd medisch pedicure houden we ons bezig met alle voetproblemen die binnen het vakgebied van medisch pedicure liggen zoals de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Wij als medische pedicure werken samen met een podotherapeut.

MEDISCH PEDICURE

De mogelijkheden

Medische Pedicure

Wij behandelen risicovoeten. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie, nagelbeugels en anti-druk technieken. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.
Wij zijn geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

Voorafgaand aan de behandeling voeren we eerst een voetonderzoek uit. Als Medisch Pedicure hebben we een signalerende functie en geven we advies over goed schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Maar ook als er klachten zijn bij bijvoorbeeld overmatige eeltvorming, een ingroeiende nagel, hypotrofische (kalk/schimmel) nagels, een likdoorn of kloven dan zullen wij je advies geven en uw voeten behandelen.

*Sommige mensen krijgen hun medische pedicure behandeling vergoed kijk op onze website bij vergoedingen of u uw behandeling vergoed krijgt.

 

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Uden. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.