Top

Gezichtsbehandeling Erp

  /  Gezichtsbehandeling Erp

Gezichtsbehandeling Erp

Tijdens een gezichtsbehandeling passen wij de producten aan die geschikt zijn bij uw huidtype zodat we de huid kunnen verbeteren. We hebben verschillende behandelingen

60 min reinigen, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen wenkbrauwen, masker, decelote massage, lotion, dag en oog creme.

90 min reinigen, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen wenkbrauwen, decelote gezicht hoofdhuid oor massage, masker, lotion, dag en oogcreme.

De mogelijkheden

gezichtsbehandeling

We beginnen bij de gezichtsbehandeling met het kijken naar de huid. Hieruit kiezen wij de producten die geschikt zijn voor uw huidtype.

Daarna beginnen we met het reinigen van de huid. Vervolgens gaan we de huid scrubben om de dode huidcellen te verwijderen en gaan we de huid stomen om de doorbloeding te stimuleren en de porien open te zetten. Hierna gaan we onzuiverheden verwijderen en kunt u als u wil de wenkbrauwen laten harsen. Hierna gaan we verder met de massage en het masker. Vervolgens reinigen we de huid na met een lotion dit is om de PH-waarde van de huid te herstellen. Als laatste brengen we nog een dag/oog creme aan.

 

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Erp. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.