Top

Gellak op teennagels Erp

  /  Gellak op teennagels Erp

Gellak op teennagels Erp

Doormiddel van een kleurtje op de teennagels zien je voeten er veel verzorgder uit. Het voordeel van gellak op de teennagels is dat dit veel langer blijft zitten als normale nagellak waardoor je langer plezier hebt van je mooie gekleurde teennagels.

De mogelijkheden

Gellak op teennagels

We beginnen met het opruwen van de teennagels, vervolgens gaan de de nagelriemen terugduwen en de nagels knippen en recht veilen.

Hierna brengen we een base coat aan dit harde we uit onder de lamp. Vervolgens brengen we 2 laagjes van de kleurlak aan. Als Laatste brengen we een top coat aan.

Ook scrubben we de voeten en brengen we een voetcreme aan

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Erp. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.