Top

Duo Behandelingen Uden

  /  Duo Behandelingen Uden

Duo behandelingen Uden

Bij een duo behandeling geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner. hoe gezellig is het om samen te genieten? Bij een duo behandelingen krijgt u 10% korting per persoon op de behandeling

De mogelijkheden

duo behandelingen

Bij een duo behandeling geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner. hoe gezellig is het om samen te genieten? Of het nu een basis of luxe duo behandeling betreft of een gezichtsbehandeling met als doel uw huid te verbeteren. Heerlijk met zijn twee├źn genieten en ontspannen terwijl uw huid professioneel behandeld word door onze schoonheidsspecialistes. Voor elk seizoen hebben wij ook een speciale duo behandeling! Bijna alle behandelingen zijn aan te bieden als duo behandeling.

 

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Uden. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.