Top

BIAB Nails Erp

  /  BIAB Nails Erp

BIAB Nails Erp

we verdikke de nagel met een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

De mogelijkheden

BIAB Nails

  • We beginnen met de voorbereiding van de natuurlijke nagels. We duwen de nagelriemen terug en vijlen de nagels in de gewenste vorm.
  • Met een fijne vijl halen we de glans van de natuurlijke nagel af en ontvetten we de nagelplaat
  • Eerst brengen we een dun laagje BIAB aan en harden we uit onder de lamp.
  • Vervolgens bouwen we de nagel op met een dikkere laag in een mooie bolling.
  • Dan brengen we de kleurlak aan dit harde we ook weer uit onder de lamp.
  • We ronden het af met een top coat, nagelriemolie en een handcrème.

 

Over ons

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen,(medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. We hebben een samenwerking met Kapsalon Pur Sang, Giess Design, Praktijk Gezellig Stralen en Hallux Voetexperts. Beautysalon All in one en Hallux Voetexperts zitten gevestigd op de 1e verdieping de andere zitten gevestigd op de begane grond, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning goede service en kwaliteit bovenaan. Het is maar 10 minuten rijden vanuit Erp. We zien u graag binnenkort in onze salon in Boekel!

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.