Top

Permanente Make-Up

Ecuri Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. De Permanente make-up kan worden toegepast op o.a. wenkbrauwen, lippen en eyeliner boven en onder. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Voor de behandeling:

• De avond voor de afspraak mag u geen alcohol of aspirine gebruiken omdat dit het bloed verdunt.

• Bij het gebruik van bloedverdunners, indien mogelijk een paar dagen voorafgaande aan de behandeling ermee te stoppen.

• Indien u op het formulier bij een contra-indicatie ja heeft ingevuld gaan wij niet over tot behandelen, tenzij u een schriftelijk schrijven van de behandelende arts heeft.

• voordat we met de behandeling van de wenkbrauwen of ogen beginnen zullen wij deze eerst voortekenen en samen de kleur bepalen.

• Het is niet aan te raden intensief te sporten de dag van de behandeling.

● Wanneer u permanente make-up op de lippen laat zetten en ooit last heeft gehad of vaker last heeft van een koortslip is de kans groot dat je na de behandeling een koortslip kunt krijgen, houd hier rekening mee!

• Volgens de hygiënerichtlijnen voor cosmetisch tatoeëren (GGD) moeten wij u erop wijzen dat alle consequenties voortvloeiende uit de behandeling voor eigen risico zijn.

● Meteen na de behandeling kan het getatoeëerde gebied er donker, dik en wat onnatuurlijk uit zien. Schrik hier niet van, na 1 week is dit 50% minder. Vanaf de 3e dag zullen er pigmentkorstjes ontstaan. Deze mag u er niet afkrabben, doet u dit toch dan kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen. De pigmentkorstjes zullen vanzelf loslaten als de huid eronder begint te genezen.

Nazorg gedurende 7 dagen:

• Vermijdt  14 dagen overmatig U.V. licht (dus ook zonnebank). Dit kan het pigment in de huid verminderen.

• Vermijd 3 dagen contact met water. U kunt dus ook geen gebruik maken van het zwembad.

• U kunt 3 dagen geen gebruik maken van de sauna.

• 7 dagen geen gebruik van make-up op het getatoeëerde gebied.

• Maak 3 dagen geen gebruik van reinigingsmiddelen t.p.v. het getatoeëerde gebied.

• Geen korstjes afkrabben.

* Let op: Bij de behandeling zit 1 touh-up behandeling, deze moet binnen 8 weken ingepland worden. Zo niet, zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Eventueel is er nog een 3e behandeling mogelijk indien nodig, ook deze moet binnen 8 weken ingepland worden. Na de 3e behandeling zitten er kosten aan het bijwerken. Dit geldt voor alle permanente make-up behandelingen en voor microblading.

Maak, ook na volledige genezing, altijd gebruik van een sunblock (factor 30 of hoger) tijdens het zonnen (ook zonnebank) t.p.v. de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen om de kleur langer te behouden. Zonlicht onttrekt pigment aan de huid.

Category:

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.