Top

Medische Pedicure behandelingen


Naast pedicure behandelingen voeren wij ook medische pedicure behandelingen uit. Als gediplomeerd medisch pedicure houden we ons bezig met alle voetproblemen die binnen het vakgebied van medisch pedicure liggen zoals de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Wij als medische pedicure werken samen met een podotherapeut.

Wij behandelen risicovoeten. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie, nagelbeugels en anti-druk technieken. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.
Wij zijn geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

Voorafgaand aan de behandeling voeren we eerst een voetonderzoek uit. Als Medisch Pedicure hebben we een signalerende functie en geven we advies over goed schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Maar ook als er klachten zijn bij bijvoorbeeld overmatige eeltvorming, een ingroeiende nagel, hypotrofische (kalk/schimmel) nagels, een likdoorn of kloven dan zullen wij je advies geven en uw voeten behandelen.

*Sommige mensen krijgen hun medische pedicure behandeling vergoed kijk op onze website bij vergoedingen of u uw behandeling vergoed krijgt.

Category:

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.