Top

Lash volume lifting (inclusief vitamin lash botox)

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent! Wimperlifting gebeurt door middel van siliconen pads. De behandeling is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel door de vitamin lash Botox. Vitamin Lash Botox is een revolutionair vitamine serum voor wimpers wat we aan het einde van de behandeling aanbrengen op de wimpers. Dit serum moet 24 uur intrekken, waardoor je de wimpers 24 uur niet nat mag maken.  De Vitamin Lash Botox is een échte vitamine boost te gebruiken na een wimperlift en kan ook als losse behandeling of kuur geboekt worden. Dit zeer voedende en verzorgende serum zorgt ervoor dat wimperhaartjes worden hersteld.

 

Heb jij zwakke of beschadigde wimpers?
Dan kan deze behandeling ervoor zorgen dat de wimpers voller, langer, maar vooral ook gezond worden. Mochten de wimpers wat zwakker/beschadigd zijn, is de kuur zeker aan te raden voor een optimaal resultaat. Bij een kuur wordt de behandeling om de 2 weken herhaald voor 6 keer in totaal.
Dit herstellende serum kan ook gebruikt worden voor de wenkbrauwen! De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Ook worden de wimpers tijdens de behandeling zwart geverfd, zodat het gebruikt van mascara niet meer nodig is.

 

* De Vitamin Lash Botox is niet te gebruiken in combinatie met wimperextensions of tijdens zwangerschap of borstvoeding.

 

Na de behandeling:

* u mag 24 uur niet douchen

* u mag 24 uur geen mascara gebruiken

 

Voordelen van LVL:

 

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Category:

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.