Top

Cleaned Skin

Control Your Acne!

Door Middel van Cleaned Skin, bieden wij een oplossing aan voor vele mensen met een onzuivere huid waarbij zich ook littekens kunnen vormen. Het abonnement houd in dat we samen jou huid gaan verbeteren en onderhouden.

Wat is acne?

Acne is een ontsteking van de talgkliertjes in de huid. Hierdoor ontstaan mee-eters, puistjes of pukkels. Meestal wordt acne veroorzaakt door hormonale veranderingen tijdens de puberteit. Hierdoor worden de talgklieren vergroot en produceren ze meer huidsmeer (talg). Deze overmatige talgproductie kan in combinatie met dode huidcellen verstopte kliertjes veroorzaken. Dan krijg je een mee-eter. De wand hiervan kan barsten wat leidt tot een ontsteking van de huid. Deze ontsteking noem je een puist. De huid wordt op de plek van de puist uitgerekt tot deze barst. Hierdoor krijg je kleine wondjes. Als de acne ernstig is en lang duurt, kun je er zelfs littekens aan overhouden. Tijdens de puberteit neemt ook het aantal bacteriën op de huid toe. Vooral de zogenaamde Proprionibacterium acnes.

Behalve hormonale veranderingen en bacteriën kunnen er ook andere oorzaken zijn voor het ontstaan of verergeren van de puistjes:

• Genetische factoren: andere familieleden hebben ernstige acne.

• Polycysteus ovarium syndroom: cysten op de eierstokken.

• Stress.

• Omgevingsfactoren.

• Cosmetica.

• Druk door kleding op de huid.

• Ondervoeding.

• Mogelijk is er ook een relatie tussen acne en het eten en drinken van zuivelproducten.

Acne Kuurbehandeling!

We hebben het huid abonnement samengesteld uit de volgende behandelingen;

– Vrijblijvend consult/ intake

– Kuur acne behandelingen

– Kuur fruitzuur of de ADO kruidenpeeling, deze kan ook gemixt worden.

– 3 x  microdermabrasie gezichtbehandeling.

– Kuur fractional needling.

Vrijblijvend consult/ intake;

Er zijn veel verschillende soorten Acne, daarom gaan we eerst onderzoeken wat voor soort acne u heeft. Aan de hand van de uitkomst hiervan stellen we een behandelplan op. Hierin staat onder andere welke producten u thuis dient te gebruiken en wat u thuis moet doen om de huidbehandeling te ondersteunen. Eventueel kunnen we u Nutraceuticals aanbevelen voor een optimaal resultaat. Een geavanceerd supplement voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden. Verder nemen we samen het intake formulier door ook op eventuele contra-indicaties. De behandeling van acne zal worden vergoed door de zorgverzekering als u een verwijsbriefje heeft van de huisarts. Dit ligt er wel aan hoe je verzekerd bent dus kijk dit even goed na!

Het abonnement kost 79,50 in de maand en bestaat uit verschillende kuren, waarbij je 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken langs komt voor een behandeling, daarnaast word het tussendoor bijgehouden met 1 behadeling in de 4 weken.

Inclusief 2 x spf 30 of 50 voor thuisgebruik, om de huid te beschermen tegen de zon!

Category:

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.