Top

Renske Donkers

Renske Donkers

Mijn naam is Renske Donkers de eigenaar van Beautysalon All in one. Ik ben 27 jaar oud en woon in Boekel. Na mijn middelbare school ben ik naar het Summa College gegaan in Eindhoven.

Ik ben sinds 2014 gediplomeerd pedicure en sinds 2015 gediplomeerd schoonheidsspecialist en medische pedicure, hierna heb ik nog een jaar Allround Schoonheidsspecialist gevolgd waar ik nu ook voor ben gediplomeerd. Onze salon biedt veel behandelingen aan. Dit vinden we belangrijk, zodat alles onder 1 dak valt en je bij ons voor diverse behandelingen terecht kunt. Dit maakt het voor u ook gemakkelijker.

Na mijn studie ben ik dan ook nog allerlei andere curssusen en opleidingen gaan volgen om jullie te voorzien van de nieuwste behandelingen. In 2017 ben ik gestart met de permanente make-up opleiding bij Ecuri en in 2018 heb ik hiervoor mijn diploma behaald.

In 2019 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding visagie bij Micky Jooren en heb ik de opleiding gevolgd voor de hyaluron pen (filler behandeling) hier ben ik nu ook voor gediplomeerd.

Sinds juli 2016 heb ik mijn schoonheidssalon geopend op het industrieterrein. Het is een mooie sfeervolle salon, waar huidverzorging, persoonlijke aandacht en een heerlijk rustmoment samenkomen.

Ik ben een gespecialiseerde, bij de ANBOS aangesloten schoonheids-specialist en ik geef acne doeltreffende behandelingen. Omdat je vaak ook zelf veel kunt doen, geef ik ook advies voor thuis verzorging.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen en producten afhankelijk van de polisvoorwaarden. Controleer zelf of het in je pakket zit. Een verwijzingsbriefje van de huisarts is meestal een voorwaarde.

Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van de meest recente technieken, daarom volg ik regelmatig opfristrainingen of innovatieve cursussen. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn!

Ik zie u graag bij ons in de salon!

Liefs,

Renske

v

Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen.