Over mij

Graag wil ik me aan u voorstellen!

Mijn naam is  Renske Donkers. Ik ben sinds 2014 gediplomeerd pedicure en sinds 2015 gediplomeerd schoonheidsspecialist en medische pedicure, hierna heb ik nog een jaar allround schoonheidsspecialist gevolgd waar ik nu ook voor ben gediplomeerd. Ik vind het belangrijk dat ik veel kan aanbieden in mijn salon vandaar dat ik in 2017 ben gestart met de permanente make-up opleiding bij Ecuri en in 2018 mijn diploma heb gehaald. In 2019 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding visagie bij Micky Jooren hier ben ik nu ook voor gediplomeerd. Sinds juli 2016 heb ik mijn schoonheidssalon geopend op het industrieterrein. Het is een mooie sfeervolle salon, waar huidverzorging, persoonlijke aandacht en een heerlijk rustmoment samenkomen.

Ik ben een gespecialiseerde, bij de ANBOS aangesloten schoonheids-specialist en kan acne doeltreffend behandelen. Omdat je vaak ook zelf veel kunt doen, geef ik ook advies voor thuis. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen en producten afhankelijk van de polisvoorwaarden. Controleer zelf of het in je pakket zit. Een verwijzingsbriefje van de huisarts is meestal een voorwaarde.

Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van de meest recente technieken, daarom volg ik regelmatig opfristrainingen of innovatieve cursussen. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn!

Uw schoonheidsspecialist,
Renske